Dette er teamet

Vi har et team med unge og erfarne innholdsprodusenter som er gira på å hjelpe deg med å skape innhold i ypperste kvalitet. Trenger du eller din bedrift film, foto, streaming eller podcast? Ikke nøl med å ta kontakt!

Emil Saglien ruud

Megakaptein - Videograf og fotograf

Selv om han er ung, har Emil betydelig erfaring innen innholdsproduksjon. Med en dyp lidenskap for dynamisk kommunikasjon har han stått i spissen for Megapiksel, som en leder med kapteinsbindet fast om armen. Han deler sin visjon ved å formidle visuelt innhold som inspirerer kreativitet og innovasjon i bedriftsmiljøet.

Petter Opdahl Faye-Wevle

Megaprodusent

Vår frilanser Petter har en lidenskap for å fange øyeblikk og forme dem til visuelle mesterverk, skaper han magi gjennom linsen. Hans ekspertise bringer en unik kreativ vinkling til vårt team.

Henning Mythe

Megaprodusent

Henning er en kreativ og dedikert frilans innholdsprodusent med en lidenskap for å fortelle engasjerende historier gjennom ulike medieformer. Han er lidenskapelig opptatt av å levere innhold av høy kvalitet som inspirerer og engasjerer.

Mohamed Abukar

Megaprodusent

Hans Megapiksel-reise startet som praktikant via skolen - og i dag skaper vår frilans megaprodusent innhold som fanger oppmerksomheten til våre kunders publikum. Mohameds kreative tankesett og tekniske ferdigheter gir våre prosjekter en unik glans.

Adresse:  Voldgata 27, 2000 Lillestrøm

Kjernetid: Mandag til fredag, 09:00-17:00 – men vi er tilgjengelig uka rundt

Telefon: +47 412 07 300

Mail: hei@megapiksel.no