dette er

VÅR HISTORIE

Vår reise begynte i august 2021, da grunnleggeren Emil Saglien Ruud, etter å ha fullført sin lærlingstid i Lillestrøm Sportsklubb, bestemte seg for å bringe sine ferdigheter og kreativitet til en større arena. Resultatet? Megapiksel ble født.

Vi i Megapiksel er ikke bare et sosialt medie-byrå – vi er en lidenskapelig gruppe med innholdsprodusenter som tror på kraften av visuell kommunikasjon.

Vår målsetning

Vi har en enkel, men kraftig målsetning: å hjelpe bedrifter med å uttrykke sin unike identitet, engasjere sitt publikum og oppnå suksess gjennom kreativ visuell kommunikasjon. 

Enten det er gjennom videoproduksjon, fotografering, direktesendinger eller podcasting, streber vi etter å levere toppkvalitetsinnhold som skiller våre kunder ut fra mengden.

Vårt tverrfaglige team av kreative talenter, tekniske eksperter og kommunikasjonsmestere arbeider sømløst sammen for å realisere din visjon.

DSC05524

Vår tilnærming

Vår lidenskap drives av ønsket om å skape visuelt innhold som ikke bare fanger oppmerksomheten til din målgruppe, men også inspirerer, engasjerer og skaper varige forbindelser. Uansett om du trenger å utvide din tilstedeværelse, formidle viktige budskap eller underholde din følgerskare, er vi her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Vår tilnærming er ikke bare basert på kreativitet – den er også resultatorientert. Vi streber etter å levere visuelt innhold som ikke bare imponerer, men som også oppnår målbare resultater for din bedrift. Vårt mål er å skape visuelt innhold som engasjerer, konverterer og etterlater en varig innvirkning.

Kreativitet trenger en solid teknisk plattform for å blomstre. Våre tekniske eksperter er mestere innenfor det nyeste utstyret, programvare og teknologier. Fra filming og redigering til animasjon og lydproduksjon, sørger vi for at hvert aspekt av vårt arbeid er av høyeste kvalitet.

MaxLer
Pride-Ullevaal

Vår visjon

I Megapiksel handler vår visjon om å skape visuell magi som inspirerer, engasjerer og gir en dypere forbindelse mellom merkevarer og deres publikum. Vi tror på kraften av visuell kommunikasjon og hvordan den kan berøre mennesker på en måte som går utover ord og tall. Vår visjon er ikke bare å levere kreativt innhold; det er å formidle historier som blir med på å forme oppfatninger, endre holdninger og skape minneverdige opplevelser.

Vår visjon er en konstant kilde til inspirasjon og drivkraft for oss. Den guider oss i hvert prosjekt vi tar på oss, og den minner oss om hvorfor vi er lidenskapelige om å skape visuell magi som gir en positiv innvirkning på verden rundt oss.

Hvorfor Megapiksel?

Vi er erfarne

Til tross for vår unge alder, har vi over 20 års erfaring innenfor innholdsproduksjon

Vi har det gøy sammen

Vi elsker det vi gjør, og det gjenspeiler seg i resultatene

Fleksible

Vi har et dyktig og effektivt team som alltid strekker oss litt ekstra for at du skal være fornøyd

Tilbakemeldinger

Samarbeidet med Megapiksel har stått til terningkast 6. Planleggingen, gjennomføringen og evalueringen har vært meget bra, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger på det som har blitt levert og produsert.
Andreas Aalbu
Kommersiell leder, Stabæk fotball
Teamet i Megapiksel er veldig gode å samarbeide med, og de er alltid raske på ballen både under planlegging av prosjektene og ved tilbakemeldinger på etterarbeidet. Prosjektene de har levert for oss har alltid vært av høy kvalitet, og noe vi deler med stolthet i våre kommunikasjonskanaler.
Julia Sofie Pleym
Markedssjef, Laft Software AS
Megapiksel utstråler en høy faglig kompetanse når det kommer til innholdsproduksjon. Det er en fryd å samarbeide med så dyktige og selvdrevne mennesker. Gjennom flere år har vi hatt et tett og godt samarbeid som har resultert i uforglemmelige øyeblikk.
Andreas Aalling
Digital markedsfører, Lillestrøm Sportsklubb

Din kreative partner for visuell suksess

Vi elsker å samarbeide med våre kunder, forstå deres mål og utforske nye måter å uttrykke deres budskap på gjennom visuell fortelling.