Våre tjenester

I en stadig mer visuell og digital verden er det avgjørende å skille seg ut på sosiale medier. Vi forstår at suksess på sosiale medier krever variasjon og kvalitet, derfor tilbyr vi en bred palett av tjenester som video, foto, direktesendinger, podcast, vodcast, voiceover og animasjon.

VIDEOPRODUKSJON

Vi produserer skreddersydde videoer optimalisert for sosiale medier, som hjelper deg med å nå og engasjere din målgruppe på en effektiv måte.

DIREKTESENDING

Megapiksel tilbyr direktesendinger som en del av vårt tjenestespekter, slik at du kan nå ut til ditt publikum i sanntid og skape interaktive øyeblikk på tvers av plattformer.

VODCAST

Vi bistår med leveranse av videopodcaster med høy lyd- og bildekvalitet, slik at dine seere kan nyte en engasjerende visuell og lydopplevelse.

ANIMASJON

Megapiksel har ekspertise i å levere både 2D- og 3D-animasjoner som er skreddersydd for sosiale medier, slik at du kan skape oppsiktsvekkende og delbart innhold som skiller seg ut i mengden.

FOTOGRAFERING

Vi tilbyr profesjonelle fotografier skapt spesielt for sosiale medier, som hjelper deg med å formidle din visuelle historie på en engasjerende og minneverdig måte.

PODCAST

Vi leverer profesjonelle podcaster innspilt i vårt toppmoderne studio, med førsteklasses lydkvalitet og engasjerende innhold.

VOICEOVER

Megapiksel tilbyr et profesjonelt voiceover-studio, slik at du kan få en førsteklasses lyd og stemme til dine prosjekter.

DIN TOTALLEVERANDØR TIL

SOSIALE MEDIER

Med vår ekspertise kan vi hjelpe deg med å lage engasjerende videoer som formidler ditt budskap, fotografier som fanger øyeblikkene, direktesendinger som bygger samspill med ditt publikum, samt lydinnhold som podcast og vodcast.

I dagens konkurransefylte digitale landskap er det ikke lenger nok å bare være tilstede på sosiale medier. Det er nødvendig å levere innhold som engasjerer, informerer og underholder målgruppen din. Megapiksel erkjenner viktigheten av variasjon i innholdsformatene, da forskjellige mennesker responderer på ulike måter.

Ofte stilte spørsmål

Prisingen for våre tjenester kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert type tjeneste, omfang, kompleksitet, varighet og spesifikke kundekrav. Vi tilpasser våre tjenester etter kundenes unike behov for å sikre at de får det beste resultatet innenfor sitt budsjett.

Absolutt! Distribusjon er også en tjeneste vi leverer. Vi forstår at det å lage flott visuelt innhold er bare halve jobben – å få det ut til målgruppen din er like viktig. Vi kan hjelpe deg med å nå ut til ditt publikum gjennom ulike plattformer og kanaler.

Vi forsøker å fullføre et prosjekt maksimalt i løpet av 1-2 uker, men alt kommer an på omfanget og pågangen.

Vi kan definitivt hjelpe deg med å planlegge og utvikle en effektiv innholdsstrategi for dine sosiale medieplattformer. En vellykket innholdsstrategi er avgjørende for å nå ut til din målgruppe på en meningsfull måte og oppnå dine mål på sosiale medier.

Vi er ekstremt fleksible når det kommer til forskjellige typer innhold. Selv om sport og events er områder hvor vi har mye erfaring og kompetanse, er vi åpne for å jobbe med en rekke ulike nisjer og bransjer. Vårt team har en variert bakgrunn og kompetanse som gjør oss i stand til å tilpasse oss forskjellige kreative utfordringer.

Vi har vår base på Østlandet, men vi er svært fleksible når det gjelder hvor oppdragene befinner seg. Vårt team er vant til å jobbe på forskjellige steder, enten det er lokalt, nasjonalt eller til og med internasjonalt. Vi elsker å lage høykvalitets innhold uavhengig av plassering, og vi er glade for å tilpasse oss for å imøtekomme kundens behov og preferanser. 

Vi lager en rekke typer videoer, inkludert reklamevideoer, eventdekning, dokumentarer, opplæringsvideoer og animasjoner. Vårt fokus er å skape innhold som imponerer, engasjerer og kommuniserer ditt budskap på en effektiv måte.

Vi anbefaler en variert tilnærming til innholdsproduksjon for sosiale medier. Kort og engasjerende videoer er ideelle for å fange oppmerksomhet og formidle budskapet raskt.

Delbart innhold som infografikk og animasjoner kan bidra til å øke delingen og engasjementet. I tillegg, regelmessige oppdateringer med visuelt tiltalende bilder, portretter, og behind-the-scenes glimt gir en autentisk følelse av din merkevare.

En balanse mellom informative, underholdende og relatable innlegg vil bidra til å bygge en sterkere tilstedeværelse på sosiale medier og øke din målgruppes engasjement.

Din kreative partner for visuell suksess

Vi elsker å samarbeide med våre kunder, forstå deres mål og utforske nye måter å uttrykke deres budskap på gjennom visuell fortelling.