Pressemelding

Saglien Media utvider og fornyer: Nå kommer Megapiksel!

Megapiksel har studio og kontor på Helsfyr i Oslo, og er fleksible for oppdrag ellers i landet.

Som en del av utvidelsen blir Megapiksel AS en del av Zen Gruppen, som er drevet av fire lokale gründere på Romerike. Samarbeidet vil søsterselskapene Zen Finans og Markitekt nyte godt av – i tillegg til at det vil gi god verdi tilbake til Megapiksel.

– Det er en stor glede å endelig kunne få presentere nyheten. Jeg har jobbet med planleggingen på utvidelsen over lang, lang tid. Det siste halvåret har jeg og Zen Gruppen hatt en god dialog om et tett samarbeid, og det er gledelig at vi nå har fått det til. Det er et utrolig spennende samarbeid som vi ser veldig frem til å begi oss ut på. Det er en stor mulighet for begge parter, forteller daglig leder i Megapiksel AS, Emil Saglien Ruud.

Med på laget blir også Mathias Dulsrud-Gøransson, som ansettes som kreativ leder og fotograf i Megapiksel.

Pressemeldingen fortsetter etter bilde.

Mathias Dulrud-Gøransson (t.v) og Emil Saglien Ruud. Foto: Lisbeth Lund Andersen, rb.no

Mathias Dulrud-Gøransson (t.v) og Emil Saglien Ruud. Foto: Lisbeth Lund Andersen, rb.no

Zen Gruppen består i dag av digitale konsept-selskaper derav Zen Finans, Markitekt og nå også Megapiksel.

Daglig leder i Zen Gruppen, Edmund William Ellingsen, er glad for å få samarbeidet på plass.

– Vi ble kjent med Emil i 2020 via vårt første sponsorat inn i Lillestrøm Sportsklubb. Den gang handlet det om å sikre dekning av bortekamper for klubben. Siden den gang har vi jobbet tett med Emil i ulike prosjekter innad i Zen Gruppen. Da muligheten om å få Emil med på laget dukket opp – etter fullført svennebrev hos LSK – var det naturlig for oss å ta med han videre på vår reise videre. Dette skaper flere muligheter innad i gruppen, og ut mot våre kunder og samarbeidspartnere, sier Edmund.