Fang øyeblikkene: Innhold fra firmaeventet?

Julen nærmer seg raskt, og det betyr en tid for glede, feiring og samhold. For bedrifter er det også høytiden for årsfester og julebord, en anledning til å takke de ansatte for deres innsats gjennom året og styrke båndene på tvers av team. Men hva om du kunne fange øyeblikkene og skape minner som varer? Her er verdien av å ha en fotograf eller videograf til stede på ditt neste arrangement.

Denne lagde vi fra Amedias salgskonferanse i fjor:

Øyeblikk som varer

Årsfester og julebord er fullpakket med øyeblikk som det er verdt å huske. Dansen, latteren, de spesielle samtalene – alt dette kan bli fanget i bilder eller video. Disse minnene blir tidløse, noe du og dine ansatte kan se tilbake på i årene som kommer.

Profesjonell kvalitet

Med våre profesjonelle innholdsprodusenter, foreviger vi i Megapiksel kvelden mens alle koser seg. Vi har lang erfaring innen eventvideoer, gir vi arrangementet ditt en profesjonell glans som kan brukes både internt og eksternt.

Styrking av bedriftskulturen

Deling av bilder og videoer fra bedriftens arrangementer på sosiale medier og intranettet styrker bedriftskulturen. Det viser at bedriften verdsetter de ansatte og bryr seg om deres velvære og glede.

Fremtidige forventninger

En aftermovie kan være som en forsmak på fremtidige arrangementer. Den bygger forventning og engasjement blant de ansatte for kommende aktiviteter. Dette kan bidra til å øke deltakelsen og opplevelsen av samhørighet.

Så hvorfor ikke investere i en fotograf eller videograf for ditt neste arrangement? Sett deg ned, slapp godt av, og nyt festen mens vi foreviger kvelden for alle medarbeidere dine. Det er en investering som gir avkastning gjennom tidløse minner, bedre bedriftskultur, og økt markedsføringsverdi.

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan Megapiksel kan hjelpe deg med å fange og bevare de spesielle øyeblikkene på din årsfest eller julebord. La oss sammen gjøre denne festsesongen uforglemmelig for dine ansatte!