LSK Kvinner og Megapiksel forlenger samarbeidet ut 2025

Megapiksel har vært stolt samarbeidspartner med LSK Kvinner siden 2021, og vi gleder oss over å kunngjøre at vi utvider og forlenger vår støtte til klubben ut 2025. Vi ser frem til fortsatt å bidra til suksessen til LSK Kvinner og være en del av deres spennende reise.

For LSK Kvinner er det veldig gledelig å ha med Megapiksel videre. Denne avtalen sørger for at vi kan gjøre blant annet photohoots, intervjuer, draktlanseringer og spillersigneringer på en meget profesjonell måte, og dette er med på å løfte hele vår digitale profil, sier Jonas Jensen, innholds- og markedsansvarlig i LSK Kvinner.

Vårt engasjement inn mot sponsorpoolen og det å bruke nettverket i større grad, har vært en viktig faktor i forlengelsen av samarbeidet.

– Nå har vi vært partner med LSK Kvinner i 2,5 år – og vi er veldig fornøyde med samarbeidet. Spesielt det siste året, da vi har satt av mer tid til nettverksbygging. Nettverket i seg består av en veldig fin og sammensveiset gjeng det er enkelt å gli inn i, sier daglig leder Emil Saglien Ruud.

Megapiksel har mye spennende på gang, der vi mener at samarbeidet med LSK Kvinner vil være en nøkkel i årene fremover.

Les mer på siden til LSK Kvinner