Megapiksel åpner studio og flytter inn i hjertet av Romerike

Det er med stor glede at Megapiksel i dag kunngjør sin offisielle flytting til nye lokaler i Voldgata 27, Lillestrøm. Etter nesten 3 år på Helsfyr besluttet vi å flytte oss til Lillestrøm, der det hele startet.

– Vi er glade for å etablere Megapiksel i Lillestrøm, byen vi kommer fra og alltid har hatt et spesielt forhold til. Denne flyttingen gir oss mye flere muligheter, enn det vi hadde på Helsfyr. Hele Megapiksels planleggingsfase foregikk i Lillestrøm, så det blir som å komme hjem igjen. Så er det et er godt å bytte ut utsikten til Intility og OBOS-klubben på Valle, til nydelige omgivelser i Lillestrøm også, smiler daglig leder og gründer Emil Saglien Ruud.

Eieren er strålende fornøyd med de nye lokalene.

Lokalene består av tre separate studioer for fotografering og videoproduksjon. Det første studioet, kjent som «blackbox», fasiliterer for fullstendig mørk fotoshoot og videoopptak. Det andre studioet er utstyrt med en rekke fargerike bakgrunner ideelle for portrettfotografering. Det tredje studioet er tiltenkt som et TV-studio, komplett med alt som trengs for lettbente studiosendinger med programledere og gjester.

– Med disse tre studioene på plass, og et par andre planer i bakhånd, får vi muligheten til å ha langt mer fleksible shoots enn tidligere. Nå står alt klart til bruk, kontra å bruke masse unødvendig tid på omrigg. Studioene er per i dag fasilitert og tilpasset vår kundegruppe, og det ønsker vi å fortsette med.

Megapiksel har, som kjent, et nært samarbeid med LSK og LSK Kvinner, noe som gjør det mulig å jobbe enda tettere. I tillegg har vi flere gode relasjoner og et godt nettverk i Lillestrøm, samtidig som vi ønsker å tilegne oss enda flere lokale kunder på Romerike. 

– Samarbeidet med LSK har alltid vært en viktig del av vår virksomhet, og vi er glade for å kunne styrke dette partnerskapet ytterligere gjennom vår nye beliggenhet i Lillestrøm. Vi ser frem til å fortsette å bidra til klubben og lokalsamfunnet gjennom våre kreative prosjekter og initiativer.

Blackbox - sist brukt til et portrettintervju
Studio med lerret
TV-studio

Megapiksel har til nå vært samlokalisert med Zen Finans, som har fungert som en“inkubator” for Megapiksel. Det ble imidlertid et naturlig valg å skille lag da Zen Finans skulle flytte på seg. Megapiksel har hatt et stort ønske om Lillestrøm i lengre tid, og etter en god del leting etter lokaler, fant vi det vi trengte. 

– Vi er utrolig takknemlige for den fantastiske tiden med Zen Finans. Både i form av et godt arbeidsmiljø, men også gode rådgivere og motivatorer i det daglige. Det har vært helt uvurderlig, og jeg vil tørre å påstå at hadde det ikke vært for Zen Finans, hadde Megapiksel aldri kommet hit vi er i dag.

Ikke nøl med å kontakte oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med innhold i skjemaet under bildeserien!