Lillestrøm Sportsklubb og Megapiksel: Langvarig partnerskap forlenges

Megapiksel er stolt over å forlenge samarbeidet med Lillestrøm Sportsklubb for enda en sesong. Partnerskapet har vært – og er – bærebjelke for Megapiksel både i form av langsiktighet, men også omfang. Vi er takknemlige for at LSK er med oss på reisen nok en gang.

Siden Megapiksels oppstart har vi jobbet tett med LSK, og vi er glade for å kunne fortsette å bringe supporterne bak kulissene med vår serie «Innsiden» minst et år til. Serien tar seerne med på en unik reise gjennom kampdagens hendelser og gir et innblikk i garderoben.

– Det er ingen hemmelighet at dette samarbeidet har vært en stor del av vår hverdag siden oppstart, der vi så og si ukentlig er ute å filmer kamper igjennom sesongen. Det er heller ingen stor hemmelighet at LSK står mitt hjerte ekstra nært, så dette er veldig gode nyheter både for Megapiksel, men også for meg personlig. Vi ser veldig frem til nok et år med LSK, sier daglig leder i Megapiksel Emil Saglien Ruud – som tilbake i 2019 startet serien da han var lærling i LSK.

I år vil «Innsiden» filmes på alle hjemmekampene til LSK, i tillegg til noen utvalgte bortekamper.  Nytt av året er at vi vil være mer involvert i LSK utenom kampene i prosjekter som spillersigneringer, promoshoots og lignende.

– LSK var tidlig ute med «Innsiden»-konseptet, og det har utvilsomt vært en stor suksess. Vi er glade for å kunne fortsette samarbeidet med Megapiksel. Målet er å gi publikum en enda sterkere følelse av å være på innsiden av hjemmekampene på Åråsen gjennom linsa til Emil og hans kollegaer, sier Morten Stokstad, medieansvarlig i LSK.

Vi vil takke Lillestrøm Sportsklubb for deres tillit og engasjement, og vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsinnhold til LSKs supportere. Sammen skal vi skape minnerike øyeblikk og fortsette å bygge et sterkt og suksessrikt partnerskap.

Kunne du tenke deg å ta Innsiden-konseptet inn til din bedrift? Ta kontakt med Emil Saglien Ruud på emil@megapiksel.no eller 412 07 300.