Megapiksel og LSK forlenger samarbeidet

Megapiksel produserte serien “Innsiden”, lagde intervjuer og tok bilder sammen med Lillestrøm Sportsklubb hele høstsesongen i fjor.

Daglig leder i Megapiksel, Emil Saglien Ruud, jobbet i LSK i to år som lærling – da brakte han Innsiden-konseptet til Norge. Nå er det endelig klart: LSK og Megapiksel forlenger samarbeidet ut 2022-sesongen. Samarbeidet gjelder i utgangspunktet kun produksjon av Innsiden.

– Vi er veldig glade for å kunne videreføre Innsiden-serien som har vært en bærebjelke i LSKs sosiale kanaler de siste årene. Vi har hatt en lang prosess om å komme til enighet, men nå har vi endelig kommet frem til en avtale som er lønnsom for begge parter. LSK er en viktig samarbeidspartner for oss på flere plan, forteller Emil Saglien Ruud.

Robert Lauritsen i LSK er også godt fornøyd med at samarbeidet videreføres.

– Erfaringene vi har med Emil gjennom en lang periode som lærling, og Megapiksel som samarbeidspartner, gjør at vi ønsker å videreføre det gode samarbeidet. Samarbeidet gjelder videoproduksjon på hjemme- og bortekamper. Det gjør at vi kan fortsette å levere innhold vi vet våre supportere setter pris på, sier Lauritsen, LSKs daglige leder.

– Produktet skal bli bedre

– Megapiksel har i likhet med LSKs sportslige avdeling et mål om å utvikle seg hver dag. Det vi gjorde i går er ikke bra nok. Det samme gjelder Innsiden. Det vi leverte i fjor er ikke godt nok for oss i år. Produktet skal bli enda bedre, forteller Saglien Ruud.

Megapiksel setter allerede i gang Innsiden-produksjon på morgendagens kvartfinale i NM mot Nardo.

Kunne du tenke deg å ta Innsiden-konseptet inn til din bedrift? Ta kontakt med Emil Saglien Ruud på emil@megapiksel.no eller 412 07 300.

Her kan du se Innsiden av Åråsen da LSK sikret 4.plassen i Eliteserien.