Rekrutteringsvideo: Nøkkelen til å sikre seg talentene

I dagens marked med lav arbeidsledighet er kampen om talentene mer intens enn noensinne. Det handler om å tiltrekke seg de beste talentene, de som ikke bare kan fylle stillingene, men som også kan være med på å forme fremtiden for din bedrift. Bedrifter må gå utover tradisjonelle metoder for å tiltrekke seg de beste kandidatene til sine ledige stillinger. Her kommer kraften til en velutført rekrutteringsvideo virkelig til sin rett. En engasjerende og kreativ rekrutteringsvideo har nå blitt en uunnværlig ressurs for å tiltrekke seg, overbevise og beholde kvalifiserte kandidater.

Rekrutteringsvideo vil gjøre forskjellen

  • En rekrutteringsvideo går utover tekstbaserte beskrivelser. Den gir kandidatene en reell smakebit av hvordan det er å jobbe i din bedrift. Ved å vise dagliglivet, samarbeidet og samhørigheten, kan du appellere til de kandidatene som deler din bedriftskultur og verdier.
  • Rekrutteringsvideoen gir deg muligheten til å fremheve hva som gjør din bedrift unik. Dette kan inkludere arbeidsmiljøet, utviklingsmuligheter, fordeler for medarbeidere og mer. På denne måten skiller du deg ut fra konkurrentene og tiltrekker deg de som deler din visjon.
  • Video gir en mulighet til å formidle ansiktene bak bedriften. Potensielle kandidater kan høre fra nåværende medarbeidere, ledere og teammedlemmer, som gir en menneskelig forbindelse til bedriften.
  • En rekrutteringsvideo kan enkelt deles på nettverk og sosiale medier, noe som gir bedriften din en bredere eksponering. Potensielle kandidater som kanskje ikke hadde hørt om deg på annen måte, kan oppdage deg gjennom delinger og anbefalinger.
  • En velfremstilt rekrutteringsvideo reflekterer bedriftens profesjonalitet og engasjement for å tiltrekke seg de beste talentene. Dette gir kandidatene en følelse av trygghet og troverdighet.
  • Når nåværende medarbeidere ser en engasjerende rekrutteringsvideo som formidler bedriftens verdier, kultur og suksesser på en positiv måte, kan det styrke deres følelse av tilhørighet og identifikasjon med bedriften. Dette skaper en følelse av samhørighet og stolthet blant medarbeidere, og de blir mer ivrige etter å dele den med andre.

I en tid der talenter er etterspurt og konkurransen er hard, kan en godt utformet rekrutteringsvideo være den avgjørende faktoren som tiltrekker seg de beste kandidatene til din bedrift. Vi i Megapiksel har ekspertisen og kreativiteten til å hjelpe deg med å lage en rekrutteringsvideo som virkelig skiller seg ut og engasjerer de talentene du søker. 

Reduserer risikoen for feilansettelser og øker kvaliteten

Feilansettelser kan være kostbare både i tid og ressurser, og det er viktig å minimere denne risikoen så mye som mulig. På overflaten kan det virke som om en rekrutteringsvideo kan øke risikoen for feilansettelser ved å fokusere på estetikk og overflate fremfor reelle kvalifikasjoner. Men i virkeligheten kan en godt utformet rekrutteringsvideo faktisk bidra til å redusere feilansettelser og heve kvaliteten på nyansettelser.

Selv om produksjonen av en rekrutteringsvideo krever en investering, kan denne kostnaden oppveies av de potensielle besparelsene på sikt. Ved å tiltrekke riktig kandidater tidlig i prosessen, reduserer du behovet for å gjennomføre flere ansettelsesrunder.

Kontakt oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å formidle din bedrifts verdi og skape en autentisk forbindelse med fremtidige medarbeidere gjennom kraften av visuell fortelling.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.