Employer Branding-videoer

Sliter bedriften din med å tiltrekke seg og beholde de beste talentene? Unngå problemet med employer branding-videoer!

En employer branding-video gir muligheten til å vise potensielle ansatte hvem dere er som bedrift, hva dere gjør og hva som gjør dere unike. Det kan øke merkevarebevisstheten og skape en positiv oppfatning av bedriften som en attraktiv arbeidsgiver. Videre kan det skape emosjonell tilknytning til bedriften og arbeidsmiljøet, noe som kan gjøre bedriften mer attraktiv for potensielle ansatte.

Her er flere gode grunner til å investere i employer branding-videoer:

  1. Økt rekruttering: En god employer branding video kan øke interessen for bedriften som arbeidsgiver og tiltrekke seg topp talenter, noe som kan redusere kostnadene ved å rekruttere nye ansatte.

  2. Merkevarebygging: En employer branding-video kan bidra til å øke merkevarebevisstheten og skape en positiv oppfatning av bedriften som en attraktiv arbeidsgiver.

  3. Viral spredning: En god employer branding-video kan lett deles på sosiale medier og bidra til å øke rekkevidden av markedsføringen og gjøre bedriften mer kjent som arbeidsgiver.

  4. Økt produktivitet: Ansatte som trives på jobben og føler seg engasjerte, er mer motiverte og produktive, noe som også kan øke ansattetilfredsheten og redusere turnover-raten.

  5. Kulturell bevissthet: Employee branding-video kan også vise bedriftens kulturelle verdier, visjon og mål, noe som kan hjelpe i å tiltrekke seg kandidater som passer med bedriftens kultur.

Vårt team av erfarne video-produsenter kan hjelpe deg å skape en employer branding video som gir potensielle ansatte en unik innsikt i bedriften og arbeidsmiljøet. Videoen kan vise ansatte, kontor og arbeidsmiljø i en positiv lys. Vi kan også hjelpe deg med å distribuere videoen på de rette plattformene for å nå potensielle ansatte.

Visste du at video i sosiale medier gir økt salg?

Hvis dette høres interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt – enten om det er i kontaktskjemaet, telefon eller e-post.

Flere av landets største aktører har vist oss tillit og er fornøyde med vår totalpakke. Ta en titt på hva vi har gjort.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.