Innsiden - bakomfilm

Er du lei av å fremstå som en anonym og lukket bedrift? Innsiden kan være løsningen.

Innsiden gir muligheten til å vise kundene dine hvem dere er som bedrift, hva dere gjør og hva som gjør dere unike. Det kan øke merkevarebevisstheten og skape en positiv oppfatning av bedriften din. Det kan også øke kundetilfredsheten og tilliten til bedriften. Videre kan Innsiden vise ansatte og arbeidsmiljøet i en positiv lys, noe som kan øke ansattetilfredsheten og loyaliteten.

I flere år har vi produsert bakomfilm-serien Innsiden for Lillestrøm Sportsklubb, Norges Fotballforbund og Stabæk – i tillegg til egen videomarkedsføring. 

Her er noen argumenter for å benytte seg av bakomfilm:

  1. Økt merkevarebevissthet: En bakomfilm gir muligheten til å vise kundene dine hvem du er, hva du gjør, og hva som gjør din bedrift unik. Det kan øke merkevarebevisstheten og skape en positiv oppfatning av merkevaren din.

  2. Økt kundetilfredshet: Innsiden gir kundene dine et inntrykk av at bedriften din er ærlig, åpen og transparent. Det kan øke kundetilfredsheten og tilliten til bedriften.

  3. Økt salg: En bakomfilm kan vise produksjonsprosessen, ansatte og kontor i en positiv lys, noe som kan øke sjansen for at kundene dine velger å handle med deg.

  4. Viral spredning: En god bakomfilm kan lett deles på sosiale medier, noe som kan bidra til å øke rekkevidden av markedsføringen din og gjøre merkevaren din mer kjent.

  5. Økt ansattetilfredshet: Innsiden kan også være nyttig for å vise ansatte og arbeidsmiljøet i en positiv lys, som kan øke ansattetilfredsheten og loyaliteten.

Visste du at video i sosiale medier gir økt salg?

Hvis dette høres interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt – enten om det er i kontaktskjemaet, telefon eller e-post.

Flere av landets største aktører har vist oss tillit og er fornøyde med vår totalpakke. Ta en titt på hva vi har gjort

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.